Sevens is veel meer dan tanken alleen …

Sevens Petroleumprodukten in Overpelt (Limburg) biedt u alle mogelijke service in brandstoffen. We zijn gespecialiseerd in stookolie/mazout en andere huisbrandoliën, maar leveren natuurlijk ook petroleum, benzine, LPG en dieselolie.

 

Onze modern uitgeruste benzinepomp, Sevens Service Station,aan de Astridlaan 278/2 in Overpelt staat wijd en zijd bekend om de hoge kwaliteit motorbrandstoffen en de scherpe prijzen. U kunt er met Bancontact, Mastercard of VISA betalen, ook buiten de openingsuren van onze shop. Daarnaast bieden wij u de Sevens-tankkaart, waarmee u één keer per maand uw tankfactuur krijgt toegestuurd. En dat is extra interessant voor zelfstandigen en bedrijven!

 

Ontdek ook de computergestuurde wasstraat van Sevens Carwash. U vindt er een in Overpelt, maar ook in Dilsen-Stokkem. Uw auto wordt tot in de puntjes verzorgd dankzij verschillende vakkundige wasprogramma's. Van een gewoon grondige wasbeurt tot een "all in" programma met bodemwas, hot wax enz. Uw auto ziet er snel weer als nieuw uit en is gewapend tegen vocht en vuil.

 

Voor onze petroleumproducten, mazout en andere brandstoffen bent u altijd welkom bij Sevens Petroleumprodukten aan de Leo Baekelandlaan 1 in Overpelt.

 

Sevens, dat is service in brandstoffen!

Trefwoorden: Sevens Petroleumprodukten NV, Overpelt, mazout, huisbrandolie, stookolie, stookolien, petroleumproducten, kwaliteit, brandstoffen, diesel